Contact

Onze opnamestudio ligt rechts van de Amsterdamse ringweg A10 en is gemakkelijk te bereiken. Neem afslag S114 en volg de borden richting Centrum. Zodra je uit de Piet Heijn tunnel komt, ga je rechts bij de stoplichten en de volgende stoplichten weer rechts. Nu rijd je op de Oostelijke Handelskade. Na 200 meter is de studio aan jouw rechterhand. Tegenover de C1000 en naast het Lloyd Hotel in het gebouw van Kunstcafe De Cantine. Er is een Heineken bord op de hoek van ons gebouw.


Om te parkeren nadat de spullen zijn ingeladen, kun je meestal makkelijk je voertuig op de Oostelijke Handelskade kwijt. Betaald parkeren behalve zondag.

Bezoekers die iets of iemand af komen zetten of halen kunnen parkeren in de parkeergarage onder winkelcentrum Brazillië. Eerste 1½ uur is gratis. De garage sluit om 21:00.


Langparkeren voor een laag tarief kan hier:'www.parkeren-amsterdam.com/pr-zeeburg'. Het tarief is hier € 8,-- p.d. inclusief een tramkaartje. www.parkeren-amsterdam.com/pr-zeeburg


De opnamestudio is per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Tram 10 (vanuit de van Hall straat/Leidseplein) & tram 26 vanaf CS stoppen zo'n beetje voor de deur van de studio.


Voor meer info, studio prijzen en beschikbaarheid, kun je ons bereiken op info@ijlandstudio.nl of bel ons op +31 20 4186450